Keskari-Uusimaa-rastit alkavat Keravalla 13.4.2023.

Tämän vuoden ensimmäiset KU-rastit järjestetään torstaina 13.4.2023 Keravan Urheilijoiden toimesta pääasiassa Kalevan ja Pihkaniityn kaupunginosissa. Lumitilanteen vuoksi tapahtuma on pitkälti korttelirastityyppinen, mutta toki metsäänkin mennään. Tapahtumakeskus on Kurkelan koulun piha-alue. Pysäköintialueena toimii radan itäpuolella oleva teollisuuslaitoksen pysäköintialue. Opastus pysäköintiin Postlarinkadun ja Kytömaantien risteyksestä, katuosoite Kytömaantie 65.  Opastettu kävelymatka pysäköinnistä lähtöön on noin 600 m. Erityisesti toivomme osallistujien noudattavan tätä pysäköintiohjetta, koulun pihan pysäköintialueet eivät ole tarkoitetut suunnistajille.  Paikalle pääsee myös Keravan rautatieasemalta HSL-bussilla nro 976.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välisenä aikana.  Maali suljetaan klo 20.30. Valittavissa on perinteiset radat 7 km (1:10000), 5 km (1:10000), 3 km (1:7500) ja 1,5 km (1: 7500). 

Katualueilla tapahtuva suunnistus vaatii osallistujilta erityistä varovaisuutta liikenteen osalta. Kevyen liikenteen väyliä, suojateitä ja ylikulkusiltaa tulee käyttää.

Etukäteen voi Ilmoittautua ja maksaa Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankkikortit, MobilePay, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta.  Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Omatoimisuunnistus ilman ajanottoa on voimassa 14.4. alkaen 19.4. saakka. Karttalaatikon sijainnin voi varmistaa myös ohjesivustolta: https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/omatoimisuunnistus-keski-uusimaa-rasteilla/

Omatoimisuunnistuksen pysäköintiin voi käyttää koulun pysäköintialuetta. Kartan omatoimirasteille voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä.

Vaihtoehtoisesti karttalinkkiä voi pyytää myös em. ohjesivulla mainitulla lomakkeella. Voit tulostaa samasta linkistä kartat myös perheenjäsenillesi / suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat Keravan Urheilijat ry:n suunnistusjaoston tilille FI45 5092 0920 3418 70.

Tervetuloa keväiseen korttelisuunnistukseen Keravalle!

Varovaisuutta liikenteessä!