Keskari-Uusimaa-rastit Keravalla 7.10.

Viikon 40 KU-rastit järjestetään torstaina 7.10. Keravan Urheilijoiden toimesta Tuomalansuon maastossa. Tapahtumakeskuksena on Kalevan koulu. Opastus Kalevankadun ja Ylikeravantien risteyksestä navigaattoriosoitteena Kalevankatu 66. Ajo pysäköintiin Joukahaisentien kautta.

Metsään voi lähteä joko valoisaan aikaan normaalina päiväsuunnistuksena tai pimeässä yösuunnistuksena. Molemmissa on samat perinteiset radat 7 km (1:10000) sekä 5 km (1:10000), 3 km ja 1,5 km (1: 7 500).  3 km radalla on lisäksi vaihtoehtoina helppo tai vaativa rata. 1,5 km radalla kehotetaan olemaan varovaisia teiden ylityksissä.

Erikseen laadittu omatoimisuunnistusrata ilman ajanottolaitteita on voimassa 8.10. alkaen 14.10. saakka. Pysäköintipaikkana on Pihkaniityn kuntoalueen P-paikka osoitteessa Pihkaniityntie 115.  Lisätietoja Keravan Urheilijoiden kotisivuilla osoitteessa https://keravanurheilijat.fi kohdassa suunnistus / kuntosuunnistus. Omatoimirasteilla on kaksi matkaa 6,4 km ja 3,3 km. Karttalaatikon sijainti ilmoitetaan omatoimikartoissa.

Maasto on normaalia eteläsuomalaista asutuksen läheisyydessä olevaa talousmetsää, jonka mäkien päälliset ovat hyväkulkuisia, notkopaikat tiheämpiä, polkuverkosto auttaa mukavasti ja rastit kannattaa ottaa tarkasti.

Maastoon voi lähteä päiväsuunnistuksen osalta klo 16.00 – 17.30 välisenä aikana.  Vastaavasti yösuunnistuksen lähtöväli on klo 19.00 – 20.00. Maali sulkeutuu klo 21.30.

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 8 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja ei ole tällä kaudella lainattavana.
Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi / suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat Keravan Urheilijat ry:n suunnistusjaoston tilille FI45 5092 0920 3418 70.

Järjestäjä muistuttaa koronaohjeistuksista: ei sairaana, turvavälit, käsihygienia (käsidesiä saatavilla), yskiminen.

Tervetuloa Tuomalansuolle!