Keski-Uusimaa-rastien 43. kausi käynnistyy Sipoon Söderkullassa torstaina 7.4.

Keski-Uusimaa-rastit starttaavat torstaina 7.4. Pitkäksi venyneestä talvesta johtuen rastikausi aloitetaan IF Sibbo-Vargarnan järjestämällä sprinttisuunnistuksella Söderkullan keskustassa. Ratamestarina toimii Victor Mansner. Nastareiden käyttöä suositellaan, sillä maasto on vielä monin paikoin luminen ja jäinen. Maastoon pääsee klo 16.30-19 ja maali sulkeutuu klo 20.30. Ratavaihtoehdot ovat 1.5 km, 2,5 km ja 3,3 km. Kartan mittakaava on 1:4 000 / 5m. Samalla osallistumismaksulla voi juosta useamman radan.

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Suunnistusliiton Rastilippu-palvelussa. Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava).
Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Tapahtumapaikalta voi vuokrata Emit-kortin kolmella eurolla.

Alkavan kauden aikana kaikki neljä järjestävää seuraa järjestävät mahdollisuuksien mukaan myös omatoimirasteja, mutta nyt ensimmäisellä kerralla Sipoossa ei ole omatoimirasteja.

Kauden ohjelman vimeiset tapahtumapaikat ovat varmistuneet vasta tällä viikolla. Tästä syystä näiltä sivuilta puuttuu vielä mm kauden ohjelma, mutta sivut päivitetään tältä osin mahdollisimman pian.

Tervetuloa taas rasteille ja ottamaan vaikka jo tässä vaiheessa suunta kohti Venlojen tai Jukolan viestiä Porvoossa vuonna 2023!


Lisätietoja Keski-Uusimaa-rasteista myös:

rastilippu.fi
https://www.facebook.com/Keski-Uusimaa-rastit-1661403170798033

järjestävien seurojen sivut

1 comment on Keski-Uusimaa-rastien 43. kausi käynnistyy Sipoon Söderkullassa torstaina 7.4.

  1. Näin on kausi avattu Keski-Uusimaa-rastienkin osalta. Olosuhteet eivät olleet vielä niin keväiset, mutta silti tapahtuman aikana tehtiin 93 suunnistussuoritusta kolmella eri radalla. Osallistujia ei ollut ihan noin paljon, mutta ahkerimmat kiersivät kaikki radat. Omatoimirasteja emme pysty valitettavasti järjestämään vielä näillä rasteilla.

    IF Sibbo-Vargarna suunnistusjaosto kiittää kaikkia osallistujia ja talkoolaisia.

    Tulokset löytyvät Rastilippu.fi -palvelusta https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/7e592bbb-ff64-423f-86af-16f60f1634cd/tulokset/5a9ba8b4-a542-40bd-a2da-534eef62ff2c

    Myös reittihärveli on julkaistu http://www.reitinvalinta.net/keskarit/cgi-bin/reitti.cgi

Comments are closed.