Keski-Uusimaa rastit 11.04.2024 Järvenpään Jampassa

Kauden 2024 K-U rastit alkavat torstaina 11.4.2024  Järvenpään Jampassa. Järvenpään Palo on järjestäjänä ja suunnistusmuotona sprintti

Lähtöaika rasteille on klo 16.30-19.00. Maali suljetaan klo 20.

Tapahtumakeskus parkkipaikkoineen on Jampan pohjoisosassa osoitteessa Wärtsilänkatu 84. Järvenpään keskustasta paikalle on 3,5 km ja Saunakallion rautatieasemalta 1 km. Autoilijoille suositellaan kulkua Pohjoisväylän ja Vähänummentien kautta, josta löytyy myös pääopastus. Järjestäjien varaamia parkkipaikkoja on lähellä keskuspistettä, mutta ne ovat jonkin verran hajallaan. Lisäksi alueella on vapaita kadunvarsipaikkoja, jonne osallistujilla on mahdollista parkkeerata omatoimisesti.

Tarjolla on sprinttisuunnistusta Jampan taajama-alueella. Maasto on suurelta osin kerrostaloaluetta sekä julkisten rakennusten aluetta. Karttaan merkityille kielletyille alueille menoa pitää tietenkin visusti välttää. Sama pätee rivitaloalueiden asuntokohtaisiin pihoihin.

Lähtöpiste ja maali ovat keskuspisteen läheisyydessä.  Ratavalikoima on 3 km, 2,3 km ja 1,5 km. Osallistua voi emit-ajanotolla tai ilman aikaa.

Kartan tulostusmittakaava on 1:4000 ja tulostuskoko A4.

Osallistumismaksut ovat 10 ja 5 euroa. Emit-kortteja on vuokrattavissa. Maksut voi suorittaa KU-rastien konseptiin kuuluvilla monipuolisilla maksutavoilla mukaan lukien Rastilippu-maksaminen.

Tulokset näkyvät on-line KU-rastien ja Palon nettisivuilla sekä Rastilipussa. Myös Livelox-reittipalvelu on käytössä.

Lisätietoja: Tapahtumavastaava Seppo Ahvenainen p. 050 5003194 sekä KU-rastien ja Palon nettisivuilta.

TERVETULOA KEVÄÄN KESKARIEN AVAUSKIRMAISUUN!