Keski-Uusimaa-rastit 25.4. Söderkullassa

If Sibbo-Vargarnan järjestämät ensimmäiset KU-rastit ovat Söderkullan ulkoilualueella. Tapahtumakeskus ja kartanmyynti ovat Kompassikujan kentillä. Kartta on päivitetty syksyllä 2023. Ratamestarina toimii Sanna Nuottajärvi.

Lyhyemmät radat kiertävät Söderkullan hiihtostadionin avokalliomaastoissa ja pidemmillä radoilla päästään Pilvijärven itäpuolisille avokallioille. Korkeuseroja radoilta löytyy, mutta eri kokoiset polut jouduttavat mukavasti matkan tekoa.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välisenä aikana. Maali suljetaan klo 20.30. Valittavissa on perinteiset radat 7 km, 5 km, 3 km (vaikea ja helppo) sekä 1,5 km (erittäin helppo).

Etukäteen voi ilmoittutua ja maksaa Rastilippu-palvelussa (suositellaan).Maksutapoina paikan päällä käyvät pankkikortit, MobilePay, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottavaa).
Radat ovat torstain jälkeen käytettävissa omatoimisuunnistuksena viikon ajan, keskiviikkoon 1.5. saakka.
Omatoimisuunnistuksesta on Rastilipussa oma tapahtumansa, jossa voi lunastaa kartan. Karttamaksu on 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.