Keski-Uusimaa rastit Hakkarissa 22.7.2021 – Palo

Tämän viikon Keski-Uusimaa rastit pidetään Palon isännöimänä Mäntsälän puolella Hakkarin maastossa. Tapahtumakeskus on maaston eteläkärjessä osoitteessa Alhonkulmantie 271. Sinne on lyhyt opastus vanhan Lahdentien (140) ja Alhonkulmantien risteyksestä.

Ratavaihtoehdot ovat normaalit eli ohjepituudeltaan 7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km. Rasteille voi lähteä perinteiseen tapaan ajanotolla tai ilman aikaa.  Lähtöajat ovat 16.30-19.00 välillä. Maali suljetaan klo 20.30.

Hakkarin rasteilla tarjolla on perinteistä metsäsuunnistusta kulkukelpoisuudeltaan vaihtelevassa maastossa. Pensaikot ja heinikot ovat kuivuudesta huolimatta paikoin reheviä. Yksi ratoja sivuava laajahko taimikkoalue on merkitty kielletyksi alueeksi.

Karttana on suunnistuskartta perusmittakaavaltaan 1:10 000. Tulostekartat ovat 7 km ja 5 km radalla mittakaavaltaan 1:10000 ja muilla 1:7500.

Osallistumismaksut ovat: Aikuiset 8 €, alle 19 v ja opiskelijat. 4 €.  Maksutapoina käyvät KU-rastien konseptiin kuuluvat yleiset verkkomaksut ja maksusetelit. Rastilippu on myös käytössä. Käteisellä maksettaessa suositellaan tasarahaa. Laina-emit kortteja ei ole tarjolla. Tulokset näkyvät netistä (KU-rastien, Palon ja Rastilipun sivuilta) online.

Tapahtumakeskus on yhtenäinen. Maali on tapahtumakeskuksessa. Lähtöön on 50 metriä. Paikoitus on tienvarsiparkki Alhonkulmantien eteläreunassa tapahtumakeskuksen tuntumassa.

Hellerastit näyttävät toistaiseksi olevan ohi, joten nyt hyvä on hyvä tilaisuus aloittaa kausi uudelleen!

Tapahtumavastaava: Risto Peltola p.0407315371, ratamestari: Oiva Kumpulainen

lisätietoja seppo.ahvenainen@jarvenpaanpalo.net