Keski-Uusimaa-rastit Keinukalliossa 8.6. (Keravan Urheilijat)

Keski-Uusimaa -rastit torstaina 8.6. Keravan Keinukalliolla tarjoaa mahdollisuuden valmistautua Jukolan ja Venlojen viestiin. Tapahtumapaikkana on Keinukallion ulkoilualue Keravalla. Osoite on Keinukalliontie 42. Opastus Keravantien 148 (Kulloontie, Öljytie) ja Lahdentien 140 risteyksestä, josta 1 km Sipoon suuntaan.

Maastoon voi lähteä klo 16.30–19.00 välisenä aikana. Maali sulkeutuu klo 20.30. Muista rekisteröityä lähdössä ja ilmoittautua maalissa palatessasi maastosta!

Radat 7 km, 5 km, 3 km vaativa ja 3 km helppo sekä 1,5 km. 

Pysäköinti järjestäjien osoittamilla pysäköintipaikoilla (huom. aluepysäköintikielto).

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay 13545 (Keravan Urheilijat), erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Tapahtuman jälkeen radat on mahdollista suunnistaa omatoimirasteina ajalla 9.6. – 14.6. Ne sopivat erinomaisesti myös Jukolan viestin yöharjoitteluun.

Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi tai suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat Keravan Urheilijat ry:n suunnistusjaoston tilille FI45 5092 0920 3418 70. Vaihtoehtoisesti karttalinkin voi pyytää seuran verkkosivuilla mainitulla lomakkeella. Karttoja on rajoitetusta saatavilla Keinukallion huoltorakennuksen seinään kiinnitetystä punaisesta postilaatikosta.

Omatoimirasteilla pysäköintipaikkoina ovat liikennemerkein osoitetut pysäköintialueet.

Tervetuloa suunnistamaan Keinukallioon!

KERAVAN URHEILIJAT RY

Karttalinkki

Ratamestarittaren lausunto:

8.6 Keski-Uusimaa-rastit suunnistetaan Keravan Keinukalliossa. Tarjolla on 5 rataa. Tämä on hyvä mahdollisuus treenata Jukolaa varten, sillä radat on suunniteltu niin, että suunnistustaitoja pääsee harjoittelemaan. Vauhdin hurmaa voi lisätä polkuvalinnoilla, kunhan ei juokse rastien ohi. Rastinotto vaatii tarkkuutta. 1,5 km on suunniteltu niin, että perheen nuorimmatkin selviytyvät siitä.