Keski-Uusimaa-rastit Keravalla 13.4.

Seuraavat Keski-Uusimaa rastit järjestetään Keravan Urheilijoiden toimesta poikkeuksellisesti keskiviikkona 13.4.22.

Tapahtumakeskuksena on Kurkelan koulu, osoitteessa Kurkelankatu 10, kartanmyynti koulun pohjoispuolella Leivonkadun varressa.

Pysäköinti junaradan itäpuolella osoitteessa Postlarinkatu 4. Opastus pysäköintiin Kytömaantien ja Koivulantien risteyksestä, sekä Kytömaantien ja Porvoontien risteyksestä. Paikoituksessa tulee noudattaa pysäköinnin ohjaajien opastusta.

Tapahtumakeskukseen pääsee hyvin julkisella liikenteellä, junalla Keravan asemalle ja siitä bussilla numero 976, aivan Kurkelan koulun viereen.

Maasto on normaalia eteläsuomalaista asutuksen läheisyydessä olevaa ulkoilumetsää. Lyhyemmän radat kulkevat alueen lähimetsissä ja pidemmät radat ylettyvät Tuomalansuolle. Polkuja on runsaasti ja lumen vuoksi polkuja on enemmän kuin karttaan on merkitty. Polut ovat liukkaita ja nastakenkien käyttö lähes pakollista. Pitkittyneen talven vuoksi maasto aiheuttaa haasteita sekä ratamestarille että suunnistajille.  Radoilla on muutama tien ylitys, ohjausta ei ole, joten ylityksissä tulee noudattaa varovaisuutta.

Maastoon voi lähteä klo 16.30–19.00 välisenä aikana. Maali sulkeutuu klo 20.30

Radat 7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km.  Mittakaava 7 km ja 5 km radoilla 1:10000 ja muilla radoilla 1:7500, käyräväli 2,5 m. 7 km kartan koko A3, muut radat A4.

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Tapahtumassa on paikalla Suunnistajan kauppa.


Tapahtuman jälkeen radat on mahdollista suunnistaa omatoimirasteina ajalla 14.4. – 20.4.22.

Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi / suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat Keravan Urheilijat ry:n suunnistusjaoston tilille FI45 5092 0920 3418 70.

Vaihtoehtoisesti karttalinkin voi pyytää seuran verkkosivuilla mainitulla lomakkeella.

Omatoimirasteilla pysäköintipaikkana on Kurkelan koulun parkkipaikka, osoitteessa Kurkelankatu 10, alueella tulee käyttää parkkikiekkoa.

Järjestäjä muistuttaa edelleen koronaohjeistuksista: ei sairaana, turvavälit, käsihygienia (käsidesiä saatavilla).

Tervetuloa suunnistamaan Keravalle!