Keski-Uusimaa-rastit Paippisissa 17.6.

Tämän viikon Keski-Uusimaa rasteja haetaan Keravan Urheilijoiden järjestelyvuorolla Sipoon Paippisissa torstaina 17.6. Lähtö maastoon klo 16.30-19 ja maali sulkeutuu klo 20.30. Rastit jäävät maastoon ilman emit-leimasimia vielä lähes viikon ajaksi aina 23.6. asti omatoimisuunnistusta varten. 

Opastus tapahtumapaikalle löytyy osoitteessa Paippistentie 340 ja tapahtumakeskuksena toimii Hemgårdin kylätalon pihapiiri. Parkkipaikkoja on rajatusti ja paikalle pääseekin mukavasti myös pyörällä. 

Kartta on vastikään täydennetty ja kaikilla radoilla 1:7500 mittakaavassa. Maasto on pieni ja radat sen takia runsasrastiset. Ratapituudet ovat 1,5 km, 3 km, 4,5 km ja 6 km. 

Rasteilla on emit-leimaus. Emit-kortteja ei kuitenkaan toistaiseksi vuokrata. Karttamaksu on 8 euroa yli 18-vuotiailta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Sen osoite on rastilippu.fi. Maksutapoina paikan päällä käyvät MobilePay, pankkikortti, erilaiset liikuntaedut sekä käteinen – mieluimmin tasarahalla.

Omatoimirasteille osallistuja voi itse tulostaa kartan joko Rastilippu-palvelun tai Keravan Urheilijoiden verkkosivuilta pyydetystä karttalinkistä. Haluamansa radan voi käydä kiertämässä valitsemanaan aikana rastien maastossa olon ajan. Auton saa parkkiin Hemgårdin pihaan. Jos omaa tulostusmahdollisuutta ei ole, voi kartan saada Hengårdin piha-alueella olevasta punaisesta postilaatikosta. Karttoihin on painettu alueen kaikki rastipisteet. Kartan takana on rastinmääritteet eripituisille radoille. Omatoimisuunnistuksen voi maksaa Rastilippu-palvelussa tai KeU:n sivuilla olevia ohjeita noudattaen.

Tapahtumassa noudatetaan ohjeita terveysturvallisuudesta, muistaen mm. turvavälit, hygienian ja oireettomuuden.

Tervetuloa liikkumaan pieneen mutta pippuriseen Pellaksen maastoon!

Keski-Uusimaa-rastien nettisivujen osoite on vaihtunut. Uusi osoite on https://www.ku-rastit.fi