Keski-Uusimaa-rastit Pornaisten Kotojärvellä 15.7.

Heinäkuun puolivälin Keski-Uusimaa-rastit suunnistetaan Pornaisten Kotojärvellä torstaina 15.7. Tapahtumakeskus on Hietasen uimaranta, Vähä-Laukkoskentie 75, Pornainen. Käytössä on upea suunnistusmaasto, joka tarjoaa pienipiirteistä avokalliota ja hyväkulkuisia mäkialueita. Tommi Hakuli on ajantasaistanut kartan alkukesän aikana.

Kisa jälkeen on tilaisuus pulahtaa Kotojärveen. Rannassa on myös Hietasen kioski auki noin klo 18 asti.

Opastus tapahtumapaikalle on Nikkilä-Pornainen tien (1494) ja Vähä-Laukkoskentien risteyksestä, 2 km Pornaisten keskustasta Nikkilän suuntaan. Uimarannan parkkialue on pieni, joten suosi kimppakyytejä. Tarpeen mukaan paikoitus uimarannalle johtavan tien varressa.

Lähtö maastoon klo 16.30-19 ja maali sulkeutuu klo 20.30. Rastit jäävät maastoon ilman emit-leimasimia 21.7. asti omatoimisuunnistusta varten.

Ratapituudet (noin) 1,5 km, 3 km helppo ja vaativa, 5 km sekä 6,5 km. Kartan mittakaava 1:7500 ja 1:10000.

Rasteilla on emit-leimaus. Emit-kortteja ei kuitenkaan toistaiseksi vuokrata. Karttamaksu on 8 euroa yli 18-vuotiailta ja 4 euroa nuoremmilta sekä opiskelijoilta. Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Sen osoite on rastilippu.fi. Maksutapoina paikan päällä käyvät MobilePay, pankkikortti, erilaiset liikuntaedut sekä käteinen – mieluimmin tasarahalla.

Omatoimirasteille osallistuja voi itse tulostaa kartan joko Rastilippu-palvelun tai Keravan Urheilijoiden nettisivujen kautta. Karttoja on saatavissa myös Hietasen uimarannan kioskista, joka on auki uimasäillä klo 10-18 (Facebook Kesäkioski Hieta). Haluamansa radan voi käydä kiertämässä valitsemanaan aikana ratojen maastossa olon ajan. Karttoihin on painettu alueen kaikki rastipisteet. Kartan ohessa on ohjeet eripituisille radoille.

Omatoimisuunnistuksen voi maksaa Rastilippu-palvelussa tai

  • Tilisiirtona: Keravan Urheilijat suunnistus FI45 5092 0920 3418 70
  • Smartum Liikuntasaldo: Vain verkkomaksuna Smartum Pay-palvelussa. Keravan Urheilijat/suunnistus
  • Eazybreak: Keravan Urheilijat/Suunnistus P239
  • Sporttipassi (ePassi): Mobiilimaksu. Keravan Urheilijat/ suunnistus 42514
  • MobilePay: Keravan Urheilijat ry suunnistus 13545

Tapahtumassa noudatetaan ohjeita terveysturvallisuudesta, muistaen mm. turvavälit, hygienian ja oireettomuuden.

Tervetuloa Kotojärven Hyötinmäen hienoon suunnistusmaastoon.

Keravan Urheilijat