Keski-Uusimaa-rastit Sipoon Hitåssa torstaina 2.6.2022

Torstaina 2.6.2022 suunnistetaan KU-rastit Etelä-Sipoossa Hitån metsissä klo 16.30 alkaen. Tapahtumakeskuksen osoite on Hitåntie 199. Maasto ja radat sopivat mainiosti harjoitteluun Mynämäellä suunnistettavaa Jukolan viestiä varten, koska maasto on paikoitellen samantyyppistä. Ratamestarina toimii Petteri Muukkonen, ja hän on suunnitellut eritasoisille kuntosuunnistajille ja aktiivisuunnistajille erimittaisia ja eritasoisia ratoja Hitån kallioille. Tarjolla on helpot radat 1,5 km ja 3 km sekä vaativammat radat 3 km, 5 km ja 7 km. Pisimmät radat yltävät maastonosiin, joissa ei ole Keski-Uusimaa-rasteilla päästy juoksemaan muutamaan vuoteen. Helpoilla radoilla on suunnistusta helpottavia ja tukevia polkuja lähellä, ja vaikeimmilla radoilla pääsee nauttimaan vaativista rasteista rannikkoseudulle ominaisessa kalliomaastossa. IF Sibbo-Vargarna toivottaa tervetulleiksi suunnistamaan ensi torstaina Hitån kallioille!


Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay 68005, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.
Tapahtuman jälkeen radat on mahdollista suunnistaa omatoimirasteina ajalla 3.6. – 8.6. Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi / suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat If Sibbo-Vargarnan ry:n suunnistusjaoston tilille FI3340557050006908. Osallistujien tilastointia varten pyydämme lähettämään näiden osallistujien nimet alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.


Maksaessasi omatoimirastien kartan mobiilisti voit pyytää karttalinkin sähköpostitse: suunnistus@sibbo-vargarna.fi.
Samasta sp-osoitteesta on myös mahdollista pyytää kartan paperiversiona, nouto Söderkullasta.