KESKI-UUSIMAA RASTIT TORSTAINA 1.9. SIPOON SOLBERGISSA

Seuraavilla kuntorasteilla pääsee Sipoon Bastmossenin itäpuoliseen hienoon maastoon.  Keskuspaikkana on Solbergin tilan pihapiiri, jossa on tilaa autoillekin, vaikka polkupyörän käyttöä suositellaan.

Keskuspaikan osoite on Paippistentie 856, Sipoo (Rajakulmantien ja Paippistentien risteyksestä 3 km etelään ja Nikkilästä Paippistentietä noin 8 km pohjoiseen). Pysäköintipaikan osoite on Solbergintie 50.

Valittavissa on normaalit 7, 5, 3 ja 1,5 km radat.  Kartan mittakaava on 1:10000 tai 1:15000 pitkällä radalla, muilla radoilla 1:7500, kaikki 5 m käyrillä.

Karttamaksu on 9 €, opiskelijat ja alle 19-vuotiaat 4 €.  Maksaa voi Rastilippu.fi-palvelussa, MobilePay-sovelluksella, erilaisilla liikuntaseteleillä ja pankkikortilla tai käteisellä.

Radan voi kiertää emit-ajanotolla tai ilman aikaa, emit-kortin voi lainata 3 eurolla.  Maastoon voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välisenä aikana, maali suljetaan hämärän tullen klo 20.

Torstain jälkeen viikon ajan radat voi suunnistaa ns. omatoimirasteina. Kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tai KeU:n verkkosivuilla mainitusta linkistä (https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/omatoimisuunnistus-keski-uusimaa-rasteilla/) karttamaksun suoritettuaan.

Tapahtuman järjestää Keravan Urheilijat, ratamestarina Risto Sirola.