Keski-Uusimaa-rastit torstaina 16.9.2021 Kummelbergenin läntisessä maastossa

Keski-Uusimaa rastit jatkuvat Palon isännöiminä torstaina 16.9.2021 Pohjois-Paippisissa Kummelbergin länsipuolen metsämaastoissa.

Kyseessä on kauden viimeinen päiväsuunnistusaikataulussa pidettävä tapahtuma. Metsään voi lähteä klo 16.30-19.00 välillä. Hämärän vuoksi pidempien ratojen suunnistajien on kuitenkin syytä lähteä metsään hyvissä ajoin ennen iltaseitsemää.  Tapahtumakeskus on osoitteessa Bastnäsintie 78. Järvenpäästä. Lähiopastus paikalle on Rajakulmantien ja Paippistentien risteyksessä, josta ajoneuvoliikenne keskukseen tapahtuu Bastnäsintien länsipäästä idän suuntaan. Lähtö ja maali ovat tapahtumakeskuksen tuntumassa.

Ratavalikoima on normaali eli 7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km. Tarjolla on osallistuminen emit-ajanotolla tai ilman aikaa. Ajat tulevat online Keskarien ja Palon nettisivuille.

Suunnistuksellisesti radat tyypillistä metsäsuunnistusta. Kummelbergenin maasto on tunnetusti osin hidaskulkuista, joten ratojen tavoiteajat etenkin pidemmillä matkoilla ovat keskimääräistä pidemmät. Kartan tulostumittakaava on  7 km radalla on 1:10000, muilla 1:7500.

Osallistumismaksut ovat 8 euroa sekä 4 euroa (juniorit ja opiskelijat). Maksutapoina ovat KU-rastien normaalit vaihtoehdot mukaan lukien Rastilippu-palvelu. Tapahtuman jatkona ei ole omatoimirasteja.