Keski-Uusimaa-rastit Tuusulassa 13.6. (SK Uusi)

Keski-Uusimaa-rastit torstaina 13.6. tarjoaa viimeisen mahdollisuuden valmistautua Jukolan ja Venlojen viestiin. Tapahtumapaikkana on Vaunukankaan koulu Tuusulassa. Osoite on Vaunukankaantie 5, 04300 Tuusula. Opastus Nahkeantien ja Vaunukankaantien risteyksestä.


Maastoon voi lähteä klo 16.30–19.00 välisenä aikana. Maali sulkeutuu klo 20.30. Muista rekisteröityä lähdössä ja ilmoittautua maalissa palatessasi maastosta!


Radat 7 km, 5 km, 3 km ja 3 km/helppo sekä 1,5 km.
Kartta on uunituore – päivitetty 6/24. Kartan koko on A4 ja mittakaava 1:10000.
Pysäköinti järjestäjien osoittamilla pysäköintipaikoilla koulun pohjoispuolella.


Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay #10108 (SK Uusi ry), erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.


Omatoimirasteja ei tällä kertaa ole.

SK Uusi järjestää kesän ja syksyn Keski-Uusimaa -rasteilla Rastihelppi -toimintaa. Rastihelpin tarkoituksena on madaltaa kuntosuunnistukseen osallistumista tarjoamalla mahdollisuuden opastettuun ja ohjattuun iltarasteilla käymiseen. Rastihelppi auttaa mm. iltarastien toimintaperiaatteen selventämisessä, sopivan radan valinnassa, reitinvalintojen suunnittelussa sekä kompassin käytössä. Rastihelppiä voi tulla nykäisemään hihasta kuka tahansa kuntorasteille osallistuva, seurasta tai harrastuneisuustasosta riippumatta. 

Rastihelppinä toimii SK Uuden suunnistajia, jonka tunnistat sinisestä ohjaaja-liivistä. Rastihelpin tavoitat SK Uuden järjestämiltä Keski-Uusimaa -rasteilta klo 17-18 info-pisteen luota ja klo 18 on mahdollista lähteä kiertämään Rastihelpin ohjauksessa 3 km helppoa suunnistusrataa karttakävelyn merkeissä, tähän ilmottautuminen infossa ennen klo 18. Ohjattuun karttakävelyyn ei tarvitse osallistua vaikka hyödyntäisi Rastihelppin ohjausta, mutta kaikki halukkaat ovat tervetulleita.


Tervetuloa suunnistamaan Vaunukankaalle!


Esa Tihilä, puh. 040 480 7098
SK UUSI RY


Karttalinkki