Keski-Uusimaarastit 28.7 Rännarbergetin maastossa

Tapahtuman järjestää IF Sibbo-Vargarna.
Yhteyshenkilö Antti Granqvist, 0400-718 071.
Ratamestari Kirsi Lintula, 041-5460168.

Torstaina 28.7 KU-rastit suunnistetaan Rännarbergetin maastossa, Sipoon kunnan Boxin sekä Porvoon kaupungin Mickelsbölen kylän alueilla.
Tarjolla on neljä rataa: 1,5 km, 3 km, 5 km ja 7 km. Tällä kertaa ei ole tarjolla 3 km helppo rata, mutta rastiliput näkyvät hyvin. Radat on laadittu hyödyntäen maaston upeita kallioita. Kartta on ajantasaistettu viime vuonna, joten kasvillisuusmerkinnät eivät pidä ihan paikkaansa. Kuviorajat eivät välttämättä erotu maastossa ja viimeisten rastien keltainen alue on muuttunut pusikoksi. Maaston eteläpuolella on uusi hakkuu. Pari uutta metsäkoneen uraa löytyy myös maastosta. 7 km rata menee ristiin ja sillä on kaksi perhoslenkkiä, ole tarkkana näiden suhteen.

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay 68005, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Tapahtuman jälkeen radat on mahdollista suunnistaa omatoimirasteina ajalla 29.7. – 3.8.2022.

Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi / suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat If Sibbo-Vargarnan ry:n suunnistusjaoston tilille FI3340557050006908. Osallistujien tilastointia varten pyydämme lähettämään näiden osallistujien nimet sähköpostiosoitteeseen suunnistus@sibbo-vargarna.fi.

Maksettuasi omatoimirastien kartan voit myös noutaa paperiversion osoitteesta Kielokuja 14, Söderkulla (autotallin vieressä oleva laatikko).

Tervetuloa suunnistamaan Rännarbergetin hienoon maastoon!