KeU järjestää Keski-Uusimaa-rastit Stenkullassa 19.8. viimeistelyharjoituksena Jukolaan

Elokuun puolivälin Keski-Uusimaa-rastit suunnistetaan Stenkullassa torstaina 19.8. Tapahtumakeskus on osoitteessa Stenkullantie 37, Sipoo. Käytössä on vaativa suunnistusmaasto, joka tarjoaa kosolti haasteita. Tommi Hakuli on ajantasaistanut kartan keväällä AM-kilpailuja varten.

Opastus tapahtumapaikalle on Jokivarrentien ja Länsitien risteyksestä, noin 3 km Lahdentieltä Nikkilän suuntaan (Jokivarrentie 369). Käännyttäessä pohjoiseen Stenkullantielle on varottava muuta liikennettä myös kevytliikenneväylällä.

Lähtö maastoon on klo 16.30-19 ja maali sulkeutuu klo 20.30.

KU-rastien ratapituudet ovat noin 1,5 km, 3 km helppo ja vaativa, 5 km sekä 6,5 km. Kartan mittakaava on lyhyemmillä radoilla 1:7500 ja kahdella pisimmällä 1:10000.

Rasteilla on emit-leimaus. Emit-kortteja ei kuitenkaan toistaiseksi vuokrata. Karttamaksu on 8 euroa yli 18-vuotiailta ja 4 euroa nuoremmilta sekä opiskelijoilta. Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa. Sen osoite on rastilippu.fi. Maksutapoina paikan päällä käyvät MobilePay, pankkikortti, erilaiset liikuntaedut sekä käteinen – mieluimmin tasarahalla.

Rastit jäävät maastoon ilman emit-leimasimia 25.8. asti, mutta omatoimisuunnistuksessa on vain 3 erilaista rataa (3,5 km, 5 km ja 6 km), joiden lähtö ja maali sijaitsee Koukkusuolla, jonne mennään Keinukalliosta. Älkäämme häiritkö Stenkullan alueen maanomistajia omatoimisuunnistuksella!

Omatoimirasteille osallistuva voi itse tulostaa kartan joko Rastilippu-palvelun tai Keravan Urheilijoiden verkkosivujen kautta. Karttoja on saatavissa myös KeU:n toimistosta pe 20.8. klo 8:45-9:45 (Kauppakaari 11 / Nikkarinkuja) sekä lähtöpaikalla olevassa punaisessa postilaatikossa. Sen löytää vain omatoimirastien mallikartan avulla. Haluamansa radan voi käydä kiertämässä valitsemanaan aikana ratojen maastossa olon ajan. Karttoihin on tulostettu kaikki 3 omatoimirataa. Niiden määritteet ovat kartan kääntöpuolella.

Omatoimisuunnistuksen voi maksaa Rastilippu-palvelussa tai

  • Tilisiirtona: Keravan Urheilijat suunnistus FI45 5092 0920 3418 70
  • Smartum Liikuntasaldo: Vain verkkomaksuna Smartum Pay-palvelussa. Keravan Urheilijat/suunnistus
  • Eazybreak: Keravan Urheilijat/Suunnistus P239
  • Sporttipassi (ePassi): Mobiilimaksu. Keravan Urheilijat/ suunnistus 42514
  • MobilePay: Keravan Urheilijat ry suunnistus 13545

Tapahtumassa noudatetaan ohjeita terveysturvallisuudesta muistaen turvavälit, hygienian ja oireettomuuden.

Tervetuloa Jukolan viimeistelyharjoituksiin joko KU-rastien radoilla tai yöharjoituksiin omatoimirasteille (Keinukalliosta käsin)!

Keravan Urheilijat