KU-rastit helatorstaina 9.5. Wärtsilän-Purolan maastoissa (Palo)

Seuraavat Keski-Uusimaa rastit pidetään Järvenpään Wärtsilästä helatorstaina 9.5. Keskuspaikkana on Valmetin parkkialue osoitteessa Wärtsilänkatu 100. Ohjaus paikalle on Pohjoisväylän ja Vähänummentien risteyksestä,

Metsään voi lähteä pyhänäkin normaalin KU-rastiaikataulun mukaisesti klo 16.30-19.00.

Radat on sommiteltu Wärtsilän sekä Purolan-Hiihtomajan maastoihin. Helpoimmat radat (1.5 km ja 3km H) ovat lähtöineen ja maaleineen Wärtsilän puolella tapahtumakeskuksen tuntumassa. Pidemmät radat ovat rautatien länsipuolella, jonne kuljetaan kevyen liikenteen väylää pitkin. Lähtöön ja maaliin on matkaa keskuksesta noin 850 metriä. Lähtökirjaus ja maalikirjaus tulospalveluineen ovat normaaliin tapaan tapahtumakeskuksessa.

Ratavaihtoehdot ovat 7km, 5km, 3km V, 3km H ja 1.5km. Karttatulosteet ovat kahdella pisimmällä radalla 1:10 000 mittakaavassa ja muilla 1:7500. Radat kulkevat pääosin yhtenäisellä kallioisella metsäalueella, jossa on runsas polkuverkosto.  Luvassa on normaalia metsäsuunnistusta keväisen puolipaljaassa maastossa.

Osallistua voi emit-ajanotolla tai ilman aikaa. Osallistumismaksu on 10 euroa. Juniorit ja opiskelijat pääsevät puoleen hintaan. Emit-kortteja vuokrataan 3 euron hintaan.  Maksut voi hoitaa käteisellä tai KU-rastien monipuolisilla verkko- ja mobiilimaksutavoilla. Myös Rastilippu-palvelu on mukana. Tulokset näkyvät online KU-rastien ja Palon nettisivuilla sekä Rastilipussa. Myös Livelox-palvelu on käytössä.

 Lisätietoja Palon sekä KU-rastien yhteisiltä Keskarisivulta.

Tervetuloa kevätrasteille!

Yhteyshenkilö: Seppo Ahvenainen 050 5003194