KU-RASTIT HERNEMÄESSÄ TUUSULASSA 25.5.

Seuraavat KU-rastit pidetään Hernemäen metsämaastossa, jossa pidettiin vuoden 2022 Vappurastit. Maasto sijaitsee lähellä Juhmon marjatilaa. Suunnistusmaaston jakaa itä-länsisuunnassa Hernemäen tie. Lyhimmät radat juostaan tien eteläpuolella. Maasto on hyväkulkuista ja polkurikasta. Alue on turvallinen aloittelijoille. Maaston pohjoisosa on enemmän ”työmiehen maastoa”, mutta on paikka paikoin nopeakulkuista. Tarjolla on sekä helppoja että haasteellisia ratoja.

Pysäköinti on Juhmon marjatilan perimmäisellä kentällä, osoitteessa Juhmontie (GPS osoite: Juhmontie 140). Pysäköinti on aivan Juhmontien päässä. Pysäköintiin on opastus.

Pysäköinti ja kilpailukeskus ovat samassa paikassa.

Osallistumismaksu on 9 € ja 4 € (juniorit ja opiskelijat). Osallistujilta kerätään vapaaehtoinen pysäköintimaksu 1 €/auto tiekunnalle yksityistien käytöstä. Osallistumismaksut voi hoitaa käteisellä tai KU-rastien monipuolisilla verkko- ja mobiilimaksutavoilla. Myös Rastilippu-palvelu on mukana.

Ratavaihtoehdot ovat 7 km, 5 km, 3 km vaativa, 3 km helppo ja 1,5 km. Lyhyet radat on tulostettu 1:7500 kartalle. Myös 5 km rata on mahdollista suunnistaa 1:7500 mittakaavan kartalla.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilö: Marko Latvala 041 5152433