KU-rastit uusissa maastoissa Pornaisten Tapiolassa 17.5.

Seuraavat KU-rastit pidetään Pornaisten Tapiolan metsämaastossa, jossa ei ole aiemmin pidetty suunnistustapahtumia. Helatorstain vuoksi rastit ovat poikkeuksellisesti jo keskiviikkona 17.5.

Metsään voi lähteä normaaliaikaan klo 16.30-19.00. Keskuspaikka on Tapiolan teollisuusalueen tuntumassa osoitteessa Ahertajantie 3 (ks. karttalinkki), jonne on ohjaus Järvenpääntieltä 13 km Järvenpäästä ja 5 km Pornaisista. Parkkipaikat ovat teollisuusalueella enintään 500 m etäisyydellä keskuspisteestä. Osallistumismaksut voi hoitaa käteisellä tai KU-rastien monipuolisilla verkko- ja mobiilimaksutavoilla. Myös Rastilippu-palvelu on mukana.

Ratavaihtoehdot ovat 7 km, 5 km, 3 km vaativa, 3 km helppo ja 1,5 km. Karttatulosteet ovat pisintä rataa lukuun ottamatta mittakaavassa 1:7500. Radat on sommiteltu vaihteleviin kallioisiin metsämaastoihin. Näkyvyys on tähän vuodenaikaan vielä suhteellisen hyvä. Maapohjan osalta kulkukelpoisuus on valtaosin hitaanpuoleista ja vauhdikkaita polkuja on vähän. Uudet hakkuualueet ja niihin liittyvät tuoreet metsänistutukset ovat merkittävä osa maastoa. Näiden välttämiseksi pidemmillä radoilla on keskimääräistä enemmän rasteja. Itsestään selvää on, että kielletyille alueille ei pidä missään tilanteessa mennä.

Lisätietoja Palon sekä KU-rastien yhteisiltä Keskarisivulta ja Rastilipusta.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilö: Seppo Ahvenainen 050 5003194