Palon Keski-Uusimaa rastien avaus Wärtsilän-Purolan maastoissa 20.4.

Kauden toiset KU-rastit pidetään Järvenpäässä torstaina 20.4. Metsään voi lähteä klo 16.30-19.00. Keskuspaikkana on Valmetin parkkialue osoitteessa Wärtsilänkatu 100 (ks. karttalinkki).  Aikaisille tulijoille tiedoksi, että parkkipaikka on avoinna vasta klo 16 alkaen.

Radat on sommiteltu Wärtsilän sekä Purolan-Hiihtomajan maastoihin. Lyhin rata on Wärtsilän puolella tapahtumakeskuksen tuntumassa. Pidemmät radat ovat rautatien länsipuolella, jonne kuljetaan kevyen liikenteen väylää pitkin. Lähtöön ja maaliin on matkaa keskuksesta noin 850 metriä eli sopivat alku- ja loppuveryttelyyn. Lähtökirjaus ja maalikirjaus tulospalveluineen ovat normaaliin tapaan tapahtumakeskuksessa. Osallistumismaksut (9 €/4 €) voi hoitaa käteisellä tai KU-rastien monipuolisilla verkko- ja mobiilimaksutavoilla. Myös Rastilippu-palvelu on mukana.

Ratavaihtoehdot ovat KU-rastien vakiot eli 7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km. Karttatulosteet ovat pisintä rataa lukuun ottamatta mittakaavassa 1:7500. Radat kulkevat pääosin yhtenäisellä kallioisella metsäalueella, jossa on runsas polkuverkosto.  Luvassa on ihan normaalia keväistä metsäsuunnistusta. Lumi ei juurikaan haittaa menoa maastossa ja kulkukelpoisuus on lähes parhaimmillaan.

Lisätietoja Palon sekä KU-rastien yhteisiltä Keskarisivulta ja Rastilipusta.

Tervetuloa kevätrasteille!

Yhteyshenkilö: Seppo Ahvenainen 050 5003194