Seuraavat KU-rastit Järvenpäässä to 21.4.2022

Kauden kolmannet KU-rastit pidetään Järvenpäässä torstaina 21.4. klo 16.30 alkaen. Keskuspaikkana on aiemmista tapahtumista tuttu Valmetin parkkialue osoitteessa Wärtsilänkatu 100 (ks. karttalinkki). Rastilippu opastaa paikalle Vähänummentien ja Pohjoisväylän risteyksestä. Aikaisille tulijoille tiedoksi, että parkkipaikka on avoinna vasta klo 16 alkaen.

Radat on sommiteltu Wärtsilän sekä Purolan-Hiihtomajan maastoihin. Lyhin rata on Wärtsilän puolella tapahtumakeskuksen tuntumassa. Pidemmät radat ovat rautatien länsipuolella, jonne kuljetaan kevyen liikenteen väylää pitkin. Lähtöön ja maaliin on matkaa keskuksesta noin 850 metriä. Lähtökirjaus ja maalikirjaus tulospalveluineen ovat normaaliin tapaan tapahtumakeskuksessa.

Ratavaihtoehdot ovat KU-rastien normaalit eli 7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km. Radat kulkevat pääosin yhtenäisellä kallioisella metsäalueella, jossa on runsas polkuverkosto. Kulkukelpoisuus vaihtelee nopeista kalliopoluista eteläosan hitaisiin hakkuurisukkoihin. Lunta on maastossa paikoittain paksultikin, mutta viikon sääennusteiden perusteella lumesta ei ole torstaina merkittävää haittaa.

Karttana on suunnistuskartta perusmittakaavaltaan 1:10 000. Tapahtuman tulostekartat ovat 7 km radalla mittakaavaltaan 1:10000 ja muilla 1:7500.

Osallistumismaksut ovat: Aikuiset 9 €, nuoret ja opiskelijat 4 €. Emit-kortteja on myös vuokrattavissa a’ 3 euroa. Maksutapoina käyvät KU-rastien konseptiin kuuluvien yleisimpien verkkomaksujen lisäksi myös Rastilippu-maksaminen.

Lisätietoja: Tapahtumavastaava Olavi Vuorio,  040 703 1531