SV:n Keski-Uusimaa-rastit Söderkullan ulkoilualuueella 27.4

If Sibbo-Vargarnan ensimmäiset KU-rastit järjestetään Söderkullassa. Tapahtumakeskus ja pysäköinti ovat Kompassikujan kentillä. Suunnistajan kauppa on paikalla. Lähtö ja maali on 150 m tapahtumakeskuksesta.
Opastus pysäköintiin Söderkullantien ja Amiraalintien risteyksestä.

Lyhyemmät radat kiertävät Söderkullan hiihtostadionin avokalliomaastoissa ja pidemmillä radoilla päästään Pilvijärven itäpuolisille avokallioille. Korkeuseroja radoilta löytyy, mutta eri kokoiset polut jouduttavat mukavasti matkan tekoa.
Tervetuloa suunnistamaan lähes lumettomaan maastoon!

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välisenä aikana. Maali suljetaan klo 20.30. Valittavissa on perinteiset radat 7 km, 5 km, 3 km (vaikea ja helppo) sekä 1,5 km (erittäiin helppo).

Etukäteen voi Ilmoittautua ja maksaa Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankkikortit, MobilePay 68005, liikuntaedut ePassi(If Sibbo-Vargarna, suunnistus 42621), MyEdenred (If Sibbo-Vargarna, suunnistus), SmartumPay (If Sibbo-Vargarna, suunnistus) sekä käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Radat ovat torstain jälkeen käytettävissä omatoimisuunnistuksena viikon ajan, keskiviikkoon 3.5. saakka. Omatoimisuunnistuksesta on Rastilipussa oma tapahtumansa, jossa voi lunastaa kartan. Lisätietoja: Rita Wickholm, 050-5758707.