Valokuvasuunnistus 2021

Tämän joulunajan valokuvasuunnistus Keravalla sijoittuu Killan ja Sompion alueelle. Mukaan on otettu rasteja helpoista kohtalaisen haastaviin. Siksi maastontiedustelusta voi olla ratkaisussa apua. Alueen polkuverkosto on hyvin hyödynnettävissä, mutta joulukuun puolivälissä se oli liukas.  Lumen puuttuessa liikkuminen maastossa on vaivatonta. Kartta kattaa Sompion ja Killan alueen mittakaavassa 1:10 000.

Suunnistusradan pituus on 5560 metriä. Radalla on lähdön ja maalin lisäksi 10 rastia. Kokeneet voivat ratkaista tehtävän mielikuvaharjoitteluna pöydän ääressä, mutta muut saattavat joutua varmistamaan kiperimmät paikat maastosta. Hyvä varmistus on kiertää rata kokonaisuudessaan. Rastipisteissä ei ole rastilippuja, vaan rastit on merkitty maastoon pienellä valkoisella lapulla, jossa on rastin QR-koodi, jos laput vain maastossa säilyvät.

Tarkemmat ohjeet löytyvät KeU:n kuntosuunnistussivuilta: https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/kuntosuunnistus/valokuvasuunnistus/

17.1.2022 mennessä vastanneiden kesken arvotaan ilmainen osallistuminen kaikille KeU:n järjestämille Keski-Uusimaa-rasteille kaudella 2022.

Antoisaa jouluretkeilyä Killan ja Sompion maastoissa!

Keravan Urheilijat / suunnistusjaosto

1 comment on Valokuvasuunnistus 2021

  1. Valokuvasuunnistus 2021 on päättynyt. Lumentulo huomioon ottaen vastauksia kertyi ihan hyvä määrä ja rastipisteet oli löydetty (ehkä jokeria lukuun ottamatta).

    Arvonnassa onni suosi Mika Kuokkasta, joka pääsee ilmaiseksi ensi kaudella KeU:n isännöimille Keski-Uusimaa-rasteille.

    Oikea vastaus löytyy oheisesta pdf-tiedostosta: https://keravanurheilijat.fi/wp-content/uploads/2017/09/VALOKUVASUUNNISTUS-2021.pdf

    Keravan Urheilijat kiittää kaikkia osanottajia!

Comments are closed.